De uitgebreide levermogelijkheden van Plospan A1 houtpellets

Plospan A1 houtpellets mix (bruin) zijn gemaakt van een optimale mix van loofhout en naaldhout wat resulteert in een rustig vlambeeld en hoog rendement. Geschikt voor elke pelletkachel/ketel gebouwd na 2010 muv. molshoop-verbranders.

 

Het is dan ook een typisch Nederlands product uit voornamelijk lokale bosbouw.

 

De installatie dient wel ingesteld te worden op dit type houtpellets.

(lagere pellet-toevoer en/of hogere luchttoevoer)

U kunt echter ook kiezen voor Plospan A1 houtpellets "wit". Dit type houtpellets is in principe ook geschikt voor zogenaamde molshoop-verbranders waar de toevoer van onder af aan geschiedt of omdat uw kachel/ketel hierop afgesteld is. (bij twijfel uw installateur raadplegen!)

 

Klik hier voor prijsinfo!

Wilt U meer dan 20 ton houtpellets ineens bestellen vraag dan een offerte aan.

Levering van verpakte houtpellets

Plospan houtpellets zijn in de winkel te koop van losse zakken van 10kg of 14kg tot aan volle paletten.

 (78 zakken a 10 kg of 56 zakken a 14kg) Houdt u van gemak dan kunt u ook online bestellen voor bezorging aan huis. (alleen per volle pallet) Bij de bestelling kunt u bijvoorbeeld aangeven waar de pallet neergezet kan worden of dat er op een bepaalde dag geleverd moet worden. Elke pallet is bij levering voorzien van een spatwaterdichte hoes voor geschikt voor tijdelijke buitenopslag.

78x Plospan 10kg mix                    56x Plospan 14kg mix             56x Plospan 14kg "wit"

Let er wel op dat de zakken ten allen tijde in een droge omgeving opgeslagen worden daar de verpakking geen water doorlaat maar wel waterdamp vanwege de microperforatie in de folie.  

Bulk levering

Stortcontainer max. 1 ton per container. (altijd in combinatie met kooiaap)

De Plospan stortcontainers zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld historische panden waar meestal voor een stortput gekozen wordt zij het voor esthetische redenen of doordat dergelijke panden veelal houten toegangsbruggen hebben. Zo bezorgen we onder anderen bij Geofort en Slot Loevestein de houtpellets.

Walking Floor max. 35 ton

De Walking Floor wagens van Plospan kunnen ingezet worden indien er een stortput aanwezig is. Het grote voordeel van dit type bezorging is het feit dat er minimale wrijvingsstof ontstaat doordat de houtpellets enkel dmv. zwaartekracht in de bunker terecht komen.

Blaas/tankwagen max. 25/30 ton

Dit type blaaswagen (zie afbeelding bovenaan de pagina) kan respectievelijk leveringen van 2 ton tot 25/30 ton ineens bezorgen. De tankwagen oplegger is voorzien van alle gangbare koppelingen en heeft een bestuurbare achteras. Op locatie dient een lucht in en lucht uit koppeling aanwezig te zijn. 

Blaaswagen max. 18 ton

 

Korte motorwagen (zie foto hieronder) voorzien van alle gangbare koppelingen en een bestuurbare achteras. Dit type wagen wordt ingezet indien de locatie moeilijk bereikbaar is of in het geval dat een lagere asdruk gewenst is. Hierbij kunt u denken aan wegen op dijken of toegangswegen welke niet voldoende draagkracht hebben voor grote vrachtwagens.

  • Whatsapp icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon

A1Houtpellets(Direct).nl - Industrieweg 22 - 4181 CB Waardenburg – E-mail: info@plospan.nl

 

Copyright 2015 HEJAVAGO DESIGN® | All Rights Reserved